Haber

TTO Müdürümüz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 96 KÜSİ İl Temsilcisi ile Koordinasyon Toplantısına Katıldı TTO Müdürümüz TİSAŞ Ar-Ge Merkezi Ziyareti Yapmıştır TTO Müdürümüz, Çolakoğlu Makina Ar-Ge Merkezi Ziyareti Yaptı Kazakistan Heyeti Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Görüşmeleri TTO Müdürümüz YÖK İş Birliği - Güç Birliği Protokol İmza Törenine Katıldı Danışmanlığını Dr. Öğretim Üyesi Murat ŞAHİN’nin yapmış olduğu KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek projesi kabul edilmiştir. Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği İl Koordinasyon Toplantısı Yapılmıştır Kırşehir Ahi Evran üniversitesi akademisyenlerimizin projeleri ile birlikte Ankara Congresium da Verimlilik Teknoloji Fuarında.. Üniversitemiz Verimlilik ve Teknoloji Fuarında Tanıtılıyor Kırşehir'de İlk Ar-Ge Merkezi Kurulumu İçin ÇEMAŞ A.Ş'ye Destek Vermeye Başladık ÇEMAŞ Döküm Sanayi Ziyareti ve Proje İşbirlikleri Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası Ziyareti Misyon Odaklı Yeni Program Ufuk Avrupa'nın Yapısı ve Farklılıkları KÜSİ İl temsilcisi olarak ÇEMAŞ firma ziyareti..Yerli ve Milli Üretim için EL ELE KIRŞEHİR, HEP BİRLİKTE BÜYÜK TÜRKİYE.. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencilerine Girişimcilik Eğitimi Sanayi İl Müdürü, Ahiler Kalkınma Ajansı Yetkilileri ile Birlikte KÜSİ BADEM Suyu Firma Ziyareti.. KÜSİ İl Temsilcisi Katılımıyla Şeker Fabrikası'na Ziyaret Yapıldı Erzincan Üniversitesinden Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine Teknoparklarla İlgili Ziyaret... Hacettepe Teknokentte, TTO Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat ŞAHİN TÜBİTAK BİGG bilgilendirme seminerinde öğrencilerle buluştu. Sanayi İl Müdürü, Ahiler Kalkınma Ajansı Yetkilileri ile Birlikte KÜSİ Çağlayan Un Firma Ziyareti..

Kırşehir Ahi Evran üniversitesi  akademisyenlerimizin projeleri ile birlikte Ankara Congresium da Verimlilik Teknoloji Fuarında..