Teknoloji Transfer Ofisi Kuantum Patent İşbirliği ile Patent Eğitimi Düzenlendi

4 Aralık 2019 tarihinde Teknoloji Transfer Ofisi Kuantum Patent A.Ş. işbirliği ile TTO Konferans Salonu'nda 'Temel Patent Eğitimi ve Yeni SMK'da Akademisyen Buluşları' isimli eğitim düzenlenmiştir. Patent ve faydalı model konularında detaylı bilgilerin verildiği seminerde sınai mülkiyet kanunundaki değişiklikler ve akademisyen buluşları konularına da değinilmiştir. Açılış konuşmasını üniversitemiz rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa KURT'un yaptığı eğitimde Kuantum Patent A.Ş yetkilisi Barış KURT ve FSMH uzmanı Orhan Veli ÇİMEN sunumlarını yaptıktan sonra katılımcı akademisyenlerin sorularına cevap vermiştir. Eğitimin öğleden sonraki oturumunda buluşları olan akademisyenlerimizle özel görüşülmüş ve başvuru süreçleriyle alakalı uygulamalı eğitim verilmiştir. Eğitim üniversitemizde FSMH süreçlerinin yürütülmesi açısından oldukça faydalı olmuştur.